Exclusief genieten in Villa Printemps ...

Locatie: 

Villa Printemps is gelegen in Altea, een stadje in Spanje, gelegen aan de Middellandse Zee in de provincie Alicante op zo'n 50 kilometer ten noordoosten van de stad Alicante en zo'n 100 kilometer ten zuiden van de stad Valencia. Altea is een echt pareltje. Een authentieke sfeer met witte huisjes, met bloemen versierde balkonnetjes, smalle straatjes met ongelijke tegels en een uitzicht waar je ù tegen zegt. Altea is een echte aanrader! 

Omschrijving: 

Bij binnenkomst is er een garage voor 1 auto. Met de wentelrap en/of inpandige lift kunt u alle etages bereiken. De woonkamer met open keuken heeft een fenomenaal uitzicht op de zee en de bergen. Vanuit de woonkamer en keuken heeft u toegang tot een groot terras met een zwembad. Hier is het mogelijk om heerlijk te ontbijten. Er is tevens een buiten barbecue aanwezig.

Op de laagste verdieping  bevinden zich 3 slaapkamers. Alle drie met uitzicht op zee en de bergen. Iedere slaapkamer heeft een aparte badkamer met toilet. De masterbedroom heeft tevens een jacuzzi. Beneden bevindt zich een grote televisieruimte. Overal in het huis is airco voorzien . Alle overige zaken zoals vaatwasser, wasmachine, droger etc. is aanwezig in huis .

Hopelijk kunnen we u en uw gezin binnenkort ontvangen in Villa Printemps! 

Download hier de prijslijst en neem voor meer informatie contact op.